-Medicine Journey-
Living your ceremony

Het is tijd. Geef jezelf de vleugels waar je al zo lang naar staat te kijken. Stap met de oeroude lijnen van je voorouders. En weet weer het weten van de oude wijsheid van de aarde.
Nergens zijn de lessen, de verhalen, de inzichten zo helder en zo volledig als die vanuit het universum. Leer deze taal te spreken, te herkennen. Je kijkt dwars door alle lagen heen. Je begrijpt, je bent wakker, je ziet, je weet.
Je staat rechtop. In waardigheid.
Je bent een sterrenkind. En groter dan de zon.

We zullen vele keren op het landje afspreken op de Hollandsche Rading. Ook zullen we op een locatie werken met ceremonie en de spirits aldaar. Zo leer je jezelf zowel te ankeren als je pad bewegend over de aarde te vinden. We eindigen met een kleine Vision Quest in september (locatie wordt nog bekend gemaakt). Je beweegt dan 1 nacht op eigen kracht en weet je weg te gaan.

Na dit jaar ben je jouw sjamanenpad definitief ingeslagen en heb je deze innig omarmd. Voel je de diepe stroom onder en door alles wat leeft.

Wat leer je onderweg:
-Taal van het universum herkennen en ‘downloaden’.
-Inzicht in de diepe lagen van materie, verbinding en energie.
-Ceremonie opbouwen.
-Jouw eigen kracht en kwaliteit van jouw spirit leer je zien, waarderen en hoe helend het voor jou en anderen is als je ervanuit leeft. Er steeds meer vanuit leven en trouw aan zijn.
-De kundigheid van ‘weer instappen’, als je er even ‘uit gevallen’ bent. Uit de stroom. Als je wiebelt. Want het kan altijd weer even gebeuren maar als je weet hoe je weer inclickt ontwikkel je er juist moed, vertrouwen en overgave door.
-De magie leren volgen en steeds meer invoegen in je dagelijkse leven.
-En vast nog veel meer dat niet goed in woorden te vangen is. Enkel magisch twinkelt.

Prijs: 1131,- excl BTW
(incl.Begeleiding en zweethut. excl. onkosten. Als we onderweg zijn denk aan camping, vervoerskosten, eten etc. dat doen we met elkaar en houden we zo lowbudget mogelijk)

Data: 31 januari (vanaf 19:00 tot 22:30)
15&16 februari (zweethut),
28 februari (vanaf 19:00/22:30), 17 april (vanaf 19:00/22,30), 12 t/m 14 juni (heel weekend op lokatie), 12 juni (19:00/22:30), 5&6 sept Vision Quest, (2 dagen op locatie)