-Medicine Journey-
Living your ceremony

Het is tijd. Geef jezelf de vleugels waar je al zo lang naar staat te kijken. Stap met de oeroude lijnen van je voorouders. En weet weer het weten van de oude wijsheid van de aarde.
Nergens zijn de lessen, de verhalen, de inzichten zo helder en zo volledig als die vanuit het universum. Leer deze taal te spreken, te herkennen. Je kijkt dwars door alle lagen heen. Je begrijpt, je bent wakker, je ziet, je weet.
Je staat rechtop. In waardigheid.
Je bent een sterrenkind. En groter dan de zon.

We zullen enkele keren op het landje afspreken op de Hollandsche Rading voor ceremonie. Ook zullen we op een andere vaste (incl overnachtingen ) locatie werken met zweethut en de spirits aldaar.

Na dit jaar ben je jouw sjamanenpad definitief ingeslagen en heb je deze innig omarmd. Voel je de diepe stroom onder en door alles wat leeft.

Wat leer je onderweg:
-Taal van het universum herkennen en ‘downloaden’.
-Inzicht in de diepe lagen van materie, verbinding en energie.
-Ceremonie opbouwen.
-Jouw eigen kracht en kwaliteit van jouw spirit leer je zien, waarderen en hoe helend het voor jou en anderen is als je ervanuit leeft. Er steeds meer vanuit leven en trouw aan zijn.
-De kundigheid van ‘weer instappen’, als je er even ‘uit gevallen’ bent. Uit de stroom. Als je wiebelt. Want het kan altijd weer even gebeuren maar als je weet hoe je weer inclickt ontwikkel je er juist moed, vertrouwen en overgave door.
-De magie leren volgen en steeds meer invoegen in je dagelijkse leven.
-En vast nog veel meer dat niet goed in woorden te vangen is. Enkel magisch twinkelt.

Prijs: Ik ben nog opzoek naar een geschikte lokatie dus daarover later meer.

Data 2021 volgen nog. De jaartraining start pas september 2021 en tevens 1 groep in januari 2022. Dit in verband met de Corona maatregelen waardoor we zeer beperkte mogelijkheden hebben qua tipi’s , gezamenlijke ceremonies en reizen naar plaatsen die ons roepen.