LISE SCHIMMEL

Stukje biografie

 

Mijn vader nam mij al jong de grotten in, en leerde mij dat de ‘short cuts’ tijdens de bergtochten het grote avontuur betekende. In mijn puberteit verdiende ik bij als outdoor instructeur in België en Frankrijk. Daar leerde ik bij het wildwater kayakken en paragliden in de bergen dat het vertrouwen op je eigen kracht en het ‘weten van’ de natuurkrachten je beste vrienden zijn. Eigenlijk niet alleen in de natuur, maar in het leven zelf. Vechten tegen de wind of rivierstroming heeft geen zin. Mee-laten stromen of juist heel duidelijk je keus maken of weten waar te gaan en je intuïtie te kunnen horen is je redding. Het enige wat je hebt als alles heel snel gaat.

Nadat ik jaren reisleider was op IJsland in wandelreizen begreep ik dat ik en de natuur onherroepelijk met elkaar verbonden zijn.
Ook heb ik veel geleerd over het ‘horen van je intuïtie’ en van het ‘weten van de natuurlijke stroming in alles’ vanuit de oude tradities van de aarde. Ik heb het praktisch gemaakt naar alledag. En gezien hoe magisch en inzichtelijk het leven dan kan worden.

Na het volgen van een opleiding Pedagogiek en Psycho-sociale therapie heb ik veel getraind en gecoacht binnen verschillende organisaties en settingen (binnen maar ook buiten gecombineerd met outdoorsporten). Dat veranderde na de geboorte van mijn kinderen. Toen is mijn praktijk voor gezinscoaching en persoonlijke coaching voor volwassenen ontstaan (het is nog steeds een goedlopende praktijk waar ik veel plezier van heb en ook veel van leer.) Ik heb op verschillende plekken geleerd hoe met energie als flow en Synchroniciteit te werken. Ik vind het boeiend die 2 werelden samen te brengen. De wereld van energie en informatie.  Mijn missie erin het heel praktisch te maken. Voor het dagelijkse.  Al met al een uitgebreide reis tot aan nu waarin ik veel van mijzelf, de ander en de aarde heb leren kennen.

Meest recente aanbod

  • Trainingen binnen organisaties rondom flow en synchroniciteit (staat van flow en synchroniciteit als organisatieprincipe).
  • Vrouwencirkel voor leidinggevende vrouwen binnen organisaties (Hoe blijf je staan en in contact met je vrouwelijke wijsheid te midden van een mannelijke organisatie.) 
  • Jaartraining in groep-setting of individueel op gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Gezinscoach (de niet-zichtbare krachten binnen een gezin zichtbaar maken en in een nieuwe stroom brengen, praktisch maken met plan voor het dagelijkse)
  • Vision Quest (een innerlijk vraagstuk beantwoorden doormiddel van verbinding met de natuur)
  • Cursussen op het gebied van opvoeding
  • Cursussen op gebeid van persoonlijk leiderschap

Werkvormen:

Systeemtherapie, Personal coaching, Kindertherapie, Reading en familieopstellingen, wijsheid uit de oude tradities op aarde

NEEM CONTACT OP OF KIJK BIJ HET AANBOD

NIEUWS & AANBOD

Women in Circle

Imagine a society in which masculinity is in complete balance with femininity. Where power and manifestation carry the same importance […]

Sjamanistische Jaartraining februari 2021

-Medicine Journey- Living your ceremony Het is tijd. Geef jezelf de vleugels waar je al zo lang naar staat te […]

Deze organisaties gingen u voor

Contact

Neem contact op door middel van het formulier, of bel me op onderstaand telefoonnummer.

Contact

Lise Schimmel
praktijkliseschimmel@gmail.com
www.Liseschimmel.nl

06-42482151

Contact