LISE SCHIMMEL

Stukje biografie

 

Mijn vader nam mij al jong de grotten in, en leerde mij dat de ‘short cuts’ tijdens de bergtochten het grote avontuur betekende. In mijn puberteit verdiende ik bij als outdoor instructeur in België en Frankrijk. Daar leerde ik bij het wildwater kayakken en paragliden in de bergen dat het vertrouwen op je eigen kracht en het ‘weten van’ de natuurkrachten je beste vrienden zijn. Eigenlijk niet alleen in de natuur, maar in het leven zelf. Vechten tegen de wind of rivierstroming heeft geen zin. Mee-laten stromen of juist heel duidelijk je keus maken of weten waar te gaan en je intuïtie te kunnen horen is je redding. Het enige wat je hebt als alles heel snel gaat.

Nadat ik jaren reisleider was op IJsland in wandelreizen begreep ik dat ik en de natuur onherroepelijk met elkaar verbonden zijn.
Ook heb ik veel geleerd over het ‘horen van je intuïtie’ en van het ‘weten van de natuurlijke stroming in alles’ vanuit de oude tradities van de aarde. Ik heb het praktisch gemaakt naar alledag. En gezien hoe magisch en inzichtelijk het leven dan kan worden.

Na het volgen van een opleiding Pedagogiek en Psycho-sociale therapie heb ik veel getraind en gecoacht binnen verschillende organisaties en settingen (binnen maar ook buiten gecombineerd met outdoorsporten). Dat veranderde na de geboorte van mijn kinderen. Toen is mijn praktijk voor gezinscoaching en persoonlijke coaching voor volwassenen ontstaan Ik heb op verschillende plekken geleerd hoe met energie als flow en Synchroniciteit te werken. Ik vind het boeiend die 2 werelden samen te brengen. De wereld van energie en informatie en het aardse dagelijkse.

De oude wijsheid en leringen van de aarde zijn al mijn hele leven een rode draad in mijn bestaan. De ‘innerlijke call’ heeft me naar vele sjamanen van alle windrichtingen gedreven. Het heeft me mijn vleugels gegeven en mijn diepe wortels in de aarde.

Contact opnemen

Mail mij voor nieuwe aanmelding of informatie:

praktijkLiseschimmel@gmail.com

Bellen: enkel als u al een afspraak heeft staan

06-42482151

Werkvormen:

Systeemtherapie, Personal coaching, Kindertherapie, Reading en familieopstellingen, wijsheid uit de oude tradities op aarde

NEEM CONTACT OP OF KIJK BIJ HET AANBOD

Deze organisaties gingen u voor

Contact

Contact

Lise Schimmel
info@liseschimmel.nl
www.Liseschimmel.nl

06-42482151