Het pad van je persoonlijke Quest

Op bepaalde punten in je leven kan je voelen dat het belangrijk is tot volledige stilstand te komen. Naar de diepte van je weten in jezelf af te dalen.
En dat je daarin begeleiding zou willen vanuit een diepere, essentiële universele wijsheid.

Het pad van de Sjamaan biedt je deze. Universeel, waar dan ook ter wereld, beweegt de sjamaan vanuit deze stroom. Jij kan haar leren horen, zien en voelen. Om zo in je leven een diepere manier van zien, bewegen en weten te integreren.

Ik begeleid je eerst door de emotionele, psychische laag als er nog oude overleving patronen werkzaam zijn, daarna betreden we het wetend veld en stroom van de universele wijsheid.

Je purpose, en de wijsheid van je spirit ontsluiten we verder en dieper. Zodat je een nieuw kompas krijgt en rechtop je levenspad verder bewandelt.
Zie het als een persoonlijke jaartraining. Op maat voor jou.

De vraagstelling:
Kan zijn vanuit je privé leven als wel een verdieping in je ontwikkeling op werkgebied.

‘Een Quest. Een zoektocht waarin het universum haar kennis samenbalt en je ondersteunt. We ervaren op deze punten dan vaak magische ervaringen. Maar in de haast en snelheid van het dagelijkse leven lijkt dit pad wel weggesluisd, soms onvindbaar. Toch roept ze je en voel je dat je haar moet gaan om jouw wijsheid te laten ontvouwen en jouw antwoorden te vinden.’

Hoe:
5 coachsessie’s
3 journey’s
Sweatlodge
2 Persoonlijk ceremonies/initiaties

Waar:
Natuurplekken die zich melden
Mijn landje in de Hollandsche Rading (vlakbij Utrecht)

Wanneer:
In overeenstemming met jou

Prijs:
2350,- (zakelijk: excl BTW)

Laat me je bijstaan op je quest. Je leert de taal van de natuur, van het universum, Leert de hartslag van moeder aarde te horen.

Persoonlijke Coaching

Graag nodig ik je bij de houtkachel in de natuur of juist in mijn praktijkruimte. En samen zakken we naar de kern van je hulpvraag.
Met de natuur om je heen buiten kom je snel bij dat wat werkelijk speelt of je vraag is.
We ‘stappen’ samen in het ‘veld’ van jouw situatie, jouw team of persoonlijke privé leven.

Ik werk met je vanuit mijn Systemische, Gestalt/ Rogeriaans therapeutische achtergrond. Ook het oude weten (sjamanisme) ruist moeiteloos mee in het geheel. We laten niets ongezien dat meespeelt in de situatie of je coachvraag.

 

Duur
Een sessie duurt ongeveer tussen de 1,5, ca 2 uur.
Tot 24 uur van te voren kan je kosteloos annuleren. Dat kan het beste via een app-bericht op 06-42482151.

Financiele investering
Ik hanteer een uurprijs van € 137,- per uur (Particulier is dat incl. btw. Het zakelijk tarief is € 137,- excl. btw)
Het uurtarief geldt vanaf 01-02-2023

Cursussen & Jaartraining

In de stroom van het leven en de seizoenen laat zich steeds zien wat er in een bepaalde tijd nodig ondersteunend is. Daar stap ik op in. Ik start de trainingen of cursussen en stuur ze via de nieuwsbrief de wereld in Wil je op de hoogte blijven? Mail me dan of schrijf je zelf in op de nieuwsbrief.

Sjamanistische Jaartraining

*Er start in 2022 geen groep 1e jaarstraining*
Tijdens de jaartraining gaan we met een groep op reis om het oorspronkelijke in ons wezen te openen en verder te verdiepen en bestendigen. We reizen met het adelaarsmedicijn vanuit het Noord Amerikaans Sjamanisme. Thema’s  als Purpose, materialisatie van jouw licht in het dagelijkse, Jouw persoonlijke verbinding met Moeder aarde duiken we in. Je zal je totems leren kennen. Zij zijn je team waar je mee samenwerkt. Je zal leren niet meer naar de natuur te kijken, maar haar te ademen, haar taal te spreken, haar te zijn. Jouw natuur zijn. Voorbij de karakterstructuren, ervaringen van dit leven. Verder aankomen in je eeuwigheidsbewustzijn: je spirit. Om van daaruit je aarde-pad te gaan.

We zullen op verschillende locaties zijn om zo te leren in te springen en aan te sluiten op de natuur waar je op dat moment bent. Zo leer je zelf je weg te vinden en de taal te spreken van Moeder Aarde en haar spirits.

Het is magisch en liefdevol.

We zullen in deze jaartraining niet werken met 1,5 meter onderlinge afstand. Evt. kunnen we bij twijfel thuis even een test doen.Ach ja, mogelijk is het dan niet eens meer een regel.

Informatie

Informatie

Prijs voor de jaartraining: 1275,-.

Dit is de particuliere prijs, zakelijk wordt de prijs verhoogd met BTW.

Deze prijs is exclusief onkosten voor de daglocaties (dit zit ongeveer op 15,- per keer), verblijf Drenthe/Groningen (reken op tussen de 50,- en 70,- pp voor het hele weekend qua kosten van het overnachten en de Zweethut) en maaltijden (we zullen met elkaar de maaltijden inkopen en verzorgen).
Hoeveel dagen en nachten?:
– Door het jaar heen zullen we 6 dagen van 10:00 tot 17:00 ceremonie en Teachings hebben met elkaar. Deze vinden plaats in omgeving Hilversum of Amsterdam.
– Daarnaast zullen we 3 dagen samen zijn waarin we 1 Zweethut ervaren en verder hebben we Ceremonie & Teachings eromheen ter ondersteuning van deze oude lijn. Dit zal plaatsvinden in de omgeving Drenthe.
– Ook zullen we 3 dagen op een mooie buiten locatie in Groningen verblijven waar we voorbereidende Ceremonie & Teachings hebben in de aanloop van 1 Vision-Night.
Data 2021/2022 (reeds gestart): 12 november (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 10 december (10:00 /17:00) Ceremonie & Teachings, 28/29/30 januari Teachings & Zweethut, 4 maart (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 8/9/10 april, Vision Night & Teachings , 14 mei (10:00/17:00) Ceremonie & Teachings, 18/19 juni Ceremonie & Teachings
Bedenktermijn & restitutie
Na ontvangst van jouw aanmelding voor de jaartraining zend ik je een bevestiging per app of per e-mail. Na ontvangst van mijn bevestiging heb je altijd 14 dagen om je te bedenken. Wil je toch niet aan de jaartraining deelnemen dan kan je mij dat appen of mailen. Ontbinding binnen de bedenktermijn is kosteloos. Hierna is de volledige prijs van de jaartraining verschuldigd.

Let op: Teruggave van een gedeelte van het cursusgeld bij een tussentijdse beëindiging van de (resterende) jaartraining is niet mogelijk. Ook niet als betaling in termijnen is overeengekomen. Afmelding voor een enkele jaartraining geeft geen recht op inhalen of restitutie.

Voorbeelden: je moet werken tijdens een jaartraining, je verhuist tijdens de jaartraining naar het buitenland, de jaartraining sluit niet aan bij je verwachtingen, een familielid of jijzelf wordt ziek en andere denkbare en waarachtige redenen als gevolg waarvan je niet aan de (resterende) jaartraining kan of wenst deel te nemen, geven geen recht op inhalen of restitutie. Uiteraard ga ik hier wel uiterst zorgvuldig mee om en indien mogelijk zoeken we samen naar een werkbare oplossing.

Gemiddeld 4 keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief rond waarin ik mijn recente aanbod bekend maak. Maar ook als er plaatsen in groepen vrij gekomen zijn of spontane nieuwe initiatieven van start gaan. Hieronder kan je je hiervoor inschrijven.

Zweethut

 

Wat is een zweethut?

Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Ik ben verbonden met de Noord-Amerikaanse traditie. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.

Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

 

 

 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Groeps-zweethutten: We starten om 10:00 in de tipi of buiten bij mooi weer. Daarin spreken we in de cirkel onze intentie van de dag uit.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het klaarmaken van de ceremonie. Er moet hout gehakt worden, soep gekookt en de hut wordt opgebouwd (dekens over het frame).

Als dat alles klaar is starten we de stenen ceremonie. Iedere steen gaat met een intentie op het vuur. Het zet de lijn van de ceremonie die dag verder uit. Dan gaat het vuur aan en maken wij tabakzakjes. Als de vuurman/vrouw roept dat de stenen klaar zijn. Gaan we de hut in. En begeleid ik je met de drums de ceremonie verder in.

Op dit moment geef ik enkel hutten op aanvraag vanaf 6 pers. en hutten die geïntegreerd zijn in mijn trajecten zoals de Personal Quest of de Sjamanistische jaartraininingen.

Zweethut met een kleine groep:

Het is mogelijk om met zelf samengestelde groep (denk aan supervisie groepen, of een family lodge etc.) van minimaal 6 maximaal 9/10 mensen een zweethut bij mij te komen doen. Een dag helemaal afgestemd op wat de hut aan jullie, aan onze spirit aanreikt. Dit is een waanzinnig geschenk dat je jezelf en als groep geeft. Zeker in deze tijd waar zoveel om ons heen beweegt. Zoek je de volledige uitlijning en luwte op samen op. Alles wordt weer helder. Ook is een het een sterk bekrachtigende ceremonie. Waarin je ook evt. een bepaalde intentie kan leggen.

Prijs: zweethut 575,-(de onkosten). Plus voor ieder persoon 90,-.

Uitleg van de prijs:  de onkosten zijn zowel met 30 pers. als 1 persoon ongeveer hetzelfde.

Duur

Hoe lang de hut duurt is niet zo goed te zeggen. Tussen de 2 en de 4 uur maar geloof me, Je hebt geen idee van tijd meer. Want je stapt in op een andere laag van deze aarde. De Dreaming Reality. Een realiteit die voorbij aan materie gaat. En ik vertel je: je spirit is er helemaal in thuis.

Daarna eten we met elkaar en is er de mogelijkheid op het landje te blijven slapen met eigen tent.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE CURSUSSEN EN SAMENKOMSTEN

Contact

Contact

Lise Schimmel
info@liseschimmel.nl
www.Liseschimmel.nl

06-42482151