Het pad van je persoonlijke Quest

Op bepaalde punten in je leven kan je voelen dat het belangrijk is tot volledige stilstand te komen. Naar de diepte van je weten in jezelf af te dalen.
En dat je daarin begeleiding zou willen vanuit een diepere, essentiële universele wijsheid.
Het pad van de Sjamaan bied je deze. Universeel, waar dan ook ter wereld, beweegt de sjamaan vanuit deze stroom. Jij kan haar leren horen, zien en voelen. Om zo in je leven een diepere manier van zien, bewegen en weten te integreren.

Ik begeleid je eerst door de emotionele, psychische laag als er nog oude overleving patronen werkzaam zijn, daarna betreden we het wetend veld en stroom van de universele wijsheid.

Je purpose, en de wijsheid van je spirit ontsluiten we verder en dieper. Zodat je een nieuw kompas krijgt en rechtop je levenspad verder bewandelt.
Zie het als een persoonlijke jaartraining. Op maat voor jou.

De vraagstelling:
Kan zijn vanuit je privé leven als wel een verdieping in je ontwikkeling op werkgebied.

‘Een Quest. Een zoektocht waarin het universum haar kennis samenbalt en je ondersteunt. We ervaren op deze punten dan vaak magische ervaringen. Maar in de haast en snelheid van het dagelijkse leven lijkt dit pad wel weggesluisd, soms onvindbaar. Toch roept ze je en voel je dat je haar moet gaan om jouw wijsheid te laten ontvouwen en jouw antwoorden te vinden.’

Hoe:
5 coachsessie’s
3 journey’s
Sweatlodge
2 Persoonlijk ceremonies/initiaties

Waar:
Natuurplekken die zich melden
Mijn landje in de Hollandsche Rading (vlakbij Utrecht)

Wanneer:
In overeenstemming met jou

Prijs:
2250,- (zakelijk, excl BTW)

Laat me je bijstaan op je quest. Je leert de taal van de natuur, van het universum, Leert de hartslag van moeder aarde te horen.

Persoonlijke Coaching

Graag nodig ik je bij de houtkachel in de natuur of juist in mijn praktijkruimte. En samen zakken we naar de kern van je hulpvraag.
Met de natuur om je heen buiten kom je snel bij dat wat werkelijk speelt of je vraag is.
We ‘stappen’ samen in het ‘veld’ van jouw situatie, jouw team of persoonlijke privé leven.

Ik werk met je vanuit mijn Systemische, Gestalt/ Rogeriaans therapeutische achtergrond. Ook het oude weten (sjamanisme) ruist moeiteloos mee in het geheel. We laten niets ongezien dat meespeelt in de situatie of je coachvraag.

Duur
Een sessie duurt ongeveer tussen de 1,5, ca 2 uur.
Tot 24 uur van te voren kan je kosteloos annuleren. Dat kan het beste via een app-bericht op 06-42482151.

Financiele investering
Ik hanteer een uurprijs van 90,- p. uur (Particulier is dat incl. btw. Het zakelijk tarief is 90,- excl. btw)

Cursussen & Jaartraining

Aanbod

In de stroom van het leven en de seizoenen laat zich steeds zien wat er in een bepaalde tijd nodig ondersteunend is. Daar stap ik op in.

Ik start de trainingen of cursussen en stuur ze via de nieuwsbrief de wereld in

Wil je op de hoogte blijven? Mail me dan of schrijf je zelf in op de nieuwsbrief.

Bekijk hieronder het recente aanbod:

Vrouwencirkel:

Once I was a wolf

And I looked for you

In dark and moist places

 

Once I was a sorceress,

And I searched for you in dreams

 

 Once I became a woman

I let go the longing

I carry my own pain

And my own magic

Thanks for the wonderfull day, Julia

Geschreven door Julia na een bijeenkomst in Woman in Circle juni 2020

 

We starten een cirkel voor vrouwen. Je bent uitgenodigd.

In de natuur , een  mooie plek met ceremonie, verbinding, Dao van de vrouw en Sjamanisme. De vrouwencirkel is één van de oudste ceremonie-lijnen op aarde onder vrouwen. Het begon als een cirkel rond het vuur.

Ik geef het samen met Annemieke Streng (Dao Teacher, www.Streng-th.nl) . We zijn samen een krachtige combi van Bodywork en sjamanisme. De bijeenkomsten zijn magisch. want elke bijeenkomst is uniek. Ze ontvouwt zich en sluit aan bij jouw verlangen. Voorbereid vanuit ceremonie en afstemming met deze tijd.

Ontdekken en laten ontvouwen van jouw vrouwenwijsheid. Je verbinding met het universum en je weten diep van binnen.En zo je pad te gaan. Niet meer vanuit overleven, of moeten. Vanuit ruimte en vrijheid.  Is het intuïtie?  Het is iets veel groters en krachtigers dan dat. Leren te leven en bewegen in het dagelijkse vanaf je eigen grond inclusief de diepte van je weten omarmen. wat een woorden. En het is het toch precies.

Ze is er, was er altijd al. We zochten haar buiten maar de roep in de verte blijkt een echo te zijn van een roep van binnen uit jezelf.

Ik kan er van alles over zeggen, maar het ervaren is beter, en dan weet je of je je aansluit in de cirkel.

Kennismakingsdag: 17 december van 12:00 tot 18:00

Het enige wat het je kost in je tijd en je intentie het echt te willen onderzoeken of je je wil aansluiten.

Data:

12 nov, 3 dec, 14 jan, 11 feb, 18 maart, 15 april, laatste bijeenkomst (datum volgt nog)

Prijs: 1195,- (excl. btw als je het zakelijk wil afschrijven)

Lokatie: Hollandsche Rading (tussen Utrecht en Hilversum)

Tijd: 14:00 tot 20:00 incl lichte maaltijd (let op: de kennismakingsdag heeft andere tijden.)

 

Sjamanistische Jaartraining:

Ik start er weer een groep in februari 2021. Daarin zullen we met een groep op reis gaan om het sjamanisme vanuit Noord Amerikaanse traditie in onze wezen te openen. Het adelaarsmedicijn. Thema’s  als Purpose, embodyment, Jouw persoonlijke verbinding met Moeder aarde. Je totems weten, je team waar je mee samenwerkt. Niet meer naar de natuur kijken maar haar ademen, haar taal spreken, haar zijn. Jouw natuur zijn. Voorbij de karakterstructuren, ervaringen van dit leven. Verder aankomen in je eeuwigheidsbewustzijn: je spirit. Om van daaruit je aarde-pad te gaan.

Het is magisch en liefdevol.

Voor meer informatie, mail mij gerust.

 

 

Inschrijven

CURSUSSEN

Women in Circle

Imagine a society in which masculinity is in complete balance with femininity. Where power and manifestation carry the same importance […]

Sjamanistische Jaartraining februari 2021

-Medicine Journey- Living your ceremony Het is tijd. Geef jezelf de vleugels waar je al zo lang naar staat te […]

Ritueel of ceremonie op maat

1000 situaties waarbij een ritueel verdiept, bekrachtigt en verbindt.

Overgangsmomenten kunnen transformerend werken als allen eraan deelnemen.

Als het gezamenlijk gedragen wordt.

Je vertelt me de situatie, de plek, waar je verdieping op wilt. Ik neem het bij me en bereid en begeleid een ceremonie die je brengt waar je wilt zijn.
De brug naar een nieuwe plek.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Martin
Toen mijn vriendin en ik gingen trouwen, wilden we graag een manier vinden om in een ceremonie iedereen te betrekken bij hoe we met elkaar in liefde de verbinding aan zouden gaan. Lise heeft ons verrast met een prachtige ceremonie in het bos waar we met gebruik van de elementen, de volle aandacht en participatie van onze vrienden en familie en herinnering aan onze overleden dierbaren met elkaar zijn getrouwd. De ceremonie was dankzij Lise voor iedereen uniek en onvergetelijk. Lise heeft een bijzonder plekje in ons hart.

Zweethut

 

Wat is een zweethut?

Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Ik ben verbonden met de Noord-Amerikaanse traditie. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.

Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

Op dit moment en ten alle tijden geef ik solohutten (1 pers.), of hutten met max. 3 andere deelnemers. Ik zit dan bij je/jullie in de hut om jullie te begeleiden. Zo kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden en heb je een dag geheel alle begeleiding en verdieping op jouw eigen stuk.

Ik doe zelf om de 2 weken een solohut voor mijzelf en ben diep onder de indruk van de kracht van dit medicijn in het dagelijkse leven. Het werkt door tot in alle lagen.

De prijs van een solohut varieert van 500,- voor 1 persoon.  Tot 1100,- voor 3 personen.

 

 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Groeps-zweethutten: We starten om 10:00 in de tipi of buiten bij mooi weer. Daarin spreken we in de cirkel onze intentie van de dag uit.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het klaarmaken van de ceremonie. Er moet hout gehakt worden, soep gekookt en de hut wordt opgebouwd (dekens over het frame).

Als dat alles klaar is starten we de stenen ceremonie. Iedere steen gaat met een intentie op het vuur. Het zet de lijn van de ceremonie die dag verder uit. Dan gaat het vuur aan en maken wij tabakzakjes. Als de vuurman/vrouw roept dat de stenen klaar zijn. Gaan we de hut in. En begeleid ik je met de drums de ceremonie verder in.

let op: op dit moment geef ik enkel solo zweethutten van 1 t/m 3 personen max.

SOLO hutten:

Op dit moment geef in enkel solohutten. Samen met mij heb je dan je persoonlijke zweethut. Een dag helemaal afgestemd op wat de hut aan jouw spirit aanreikt. Dit is een waanzinnig geschenk dat je jezelf geeft kan ik je vertellen. Daarom heb ik het in het leven geroepen. Met perioden heb ik zelf een solohut en ben onder de indruk hoe sterk en diep dit medicijn werkt. Zelfs in dagelijkse verschuiven en veranderen er dingen. Het werkt in alle lagen door.

In de zweethut kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden.

Deze solohut is voor 1 , max 3 personen (excl. ikzelf).

Prijs: 1 persoon 600,- t/m 3 personen. Voor elke persoon is het 75,- erbij.

Uitleg van de prijs:  de onkosten zijn zowel met 20 pers. als 1 persoon ongeveer hetzelfde.

Duur

Hoe lang de hut duurt is niet zo goed te zeggen. Tussen de 2 en de 4 uur maar geloof me, Je hebt geen idee van tijd meer. Want je stapt in op een andere laag van deze aarde. De Dreaming Reality. Een realiteit die voorbij aan materie gaat. En ik vertel je: je spirit is er helemaal in thuis.

Daarna eten we met elkaar en is er de mogelijkheid op het landje te blijven slapen met eigen tent.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE CURSUSSEN EN SAMENKOMSTEN

Contact

Neem contact op door middel van het formulier, of bel me op onderstaand telefoonnummer.

Contact

Lise Schimmel
praktijkliseschimmel@gmail.com
www.Liseschimmel.nl

06-42482151

Neem contact op: