Path of Light-Knowledge 4 daagse

29 aug t/m 1 september 2024

Een 4-daagse waarin we met een selecte groep het sjamanistische pad van de Adelaars Teachings diep in gaan. De adelaar is de totem die zich op de brug van beide werelden bevindt. De materiële wereld en het oneindige, non materiële wereld. Willen we creëren in de materie dan zullen we moeten beginnen bij de bronnen van het bestaan. Deze bevinden zich in de realiteit voorbij vorm. het oneindige. We leren de weg om ons de met krachtige -mogelijk de krachtigste!- bronnen te verbinden. Opdat je deze bronnen altijd tot beschikking hebt. Met als gevolg frequentieverhoging, blikveld verbreding/verhoging en lichtbewustzijn in je cellen van je lichaam.
We reizen vanuit de materie de non-materiële wereld in. Wetend dat van daaruit alles ontstaat.

Je leert te creëren vanuit je eigen non-materiële lichtbron. Jouw Beingness. Tevens verankeren we alles helemaal in het aardse én fysieke. Zijn eenmaal deze ceremonies gedaan dan is er een diepe verankering in je veld voelbaar. Het eeuwigheidsbewustzijn wordt sterker.

Wie ben jij?

Je hebt behoefte aan een sjamanistische ceremonie-lijn die je bij kan staan als bron op jouw levenspad en in je levenswerk.

De groep bestaat uit ongeveer 13 personen exclusief de begeleiding

Locatie: Blisveld te Drempt

Prijs: € 772,- programma, overnachting (tent of bed binnen) en terugkomdag. Excl. catering: . 220,- eten totaal 4 dagen

start 11:00 eerste dag en einde 16:00 laatste dag

Er is een terugkomdag 11 oktober 10:00 tot 17:00 Hollandsche Rading (kanaaldijk 2).

Voorafgaand hebben wij samen een gesprekje om even kennis te maken met elkaar.

Wil je je inschrijven stuur mij dan een mailtje: Info@Liseschimmel.nl

Persoonlijke Coaching

Graag nodig ik je bij de houtkachel in de natuur of juist in mijn praktijkruimte. En samen zakken we naar de kern van je hulpvraag.
Met de natuur om je heen buiten kom je snel bij dat wat werkelijk speelt of je vraag is.
We ‘stappen’ samen in het ‘veld’ van jouw situatie, jouw team of persoonlijke privé leven.

Ik werk met je vanuit mijn Systemische, Gestalt/ Rogeriaans therapeutische achtergrond. Ook het oude weten (sjamanisme) ruist moeiteloos mee in het geheel. We laten niets ongezien dat meespeelt in de situatie of je coachvraag.

 

Duur
Een sessie duurt ongeveer tussen de 1,5, ca 2 uur.
Tot 24 uur van te voren kan je kosteloos annuleren. Dat kan het beste via een app-bericht op 06-42482151.

Financiele investering
Ik hanteer een uurprijs van € 137,- per uur (Particulier is dat incl. btw. Het zakelijk tarief is € 137,- excl. btw)
Het uurtarief geldt vanaf 01-02-2023

Schotland, A Healing Journey with the Black Dragon: Existence

Sjamanistische jaartraining 2024/ 2025

‘In de diepte van ons wezen sluimert de wijsheid van vele lagen.
De wijsheid van de voorouders maar ook de levens die geleefd zijn tijdens onze zielenreis.

Laten we reizen voorbij tijd en ruimte waarin we helen en herinneren.

Terugstappen in onze oorspronkelijke wijsheid en heelheid.

Ontmoeting met de Keltische en druïde-lijnen, onze sjamanen uit het noorden.
Uitgelijnd met onze lichtlijnen, zijn wij verbonden met de harmonie van het universum.

Onze sterrenverwanten staan ons bij.
Het licht van vele sterren op ons pad.

Verbonden met onze oorspronkelijke wijsheid kijken we vooruit. Want in de bedding van het oude wordt het nieuwe geboren.
lieve Maan Grootmoeder, omarm me met je licht en stilte.’

Samen reizen we in deze jaarreis onze eigen oorspronkelijke verbindingen in.
Bloedlijnen en je zilveren lijnen van intentie vanuit spirit. De verticale uitlijning: naar
beneden en naar boven.
We helen maar maken ook de verbindingen weer wakker die er al waren.

Jouw eigen wijsheid nog verder ontmoetend. Jouw spiritbewustzijn wordt nog weer dieper
verankerd in het fysieke lichaam. Tot in je cellen.
In deze tijd van grote shifts en veranderingen, leer je jouw licht-pad zien dwars door alles
heen. Verbonden zijn met de harmonie van het universum. Jouw plek daarin weten.
En vandaar uit het dagelijkse te leven.

Purpose.

Voor wie:
-Op zoek is naar meer leven vanuit harmonie.
-Behoefte heeft aan meer magie in het leven.
-Het grotere plaatje wat meer wil zien ipv stagneren in kleine dagelijkse, deeltjes.
-Het lied van de voorouders in de verte hoort.
-Wil leren nog meer het pad van purpose te zien en vandaar uit het dagelijkse wil leven.
-Een pure ontmoeting wil ervaren met eigen licht en kracht.
-Geïnteresseerd is en verlangen heeft naar sjamanistische wijsheid als bron in het dagelijkse leven.


Nodig voor toelating:

Al eens een jaartraining /of de Path of Lightknowledge bij mij gevolgd (zie deze website).

Gevoel voor avontuur en flexibiliteit. Want tijdens onze reis in Schotland gaan we onze weg in samenwerking met totems en spirits, symbolen en krachtplaatsen. Waar we dachten rechts te gaan wordt ons mogelijk gevraagd omhoog of naar links te gaan.

This is where the magic steps in.

Informatie

Prijs 1975,- (excl. btw) ,incl programma, zweethut en samenkomsten door het jaar heen, excl. onkosten reis. Deze delen we met
elkaar en we gaan zo low budget als mogelijk is.

Data:

8 of 15 nov, 13 dec, 17 jan (2025), 14 feb, 21 mrt, 11/12 april zweethut te Blisveld,
26 mei/1 juni (reis door Schotland), 4 juli (avond vanaf 17:00)

Alle losse dagen zijn op de Hollandsche Rading

aanmelden via info@liseschimmel.nl
voor vragen bel: 0642482151

Bedenktermijn & restitutie
Na ontvangst van jouw aanmelding voor de jaartraining zend ik je een bevestiging per app of per e-mail. Na ontvangst van mijn bevestiging heb je altijd 14 dagen om je te bedenken. Wil je toch niet aan de jaartraining deelnemen dan kan je mij dat appen of mailen. Ontbinding binnen de bedenktermijn is kosteloos. Hierna is de volledige prijs van de jaartraining verschuldigd.

Let op: Teruggave van een gedeelte van het cursusgeld bij een tussentijdse beëindiging van de (resterende) jaartraining is niet mogelijk. Ook niet als betaling in termijnen is overeengekomen. Afmelding voor een enkele jaartraining geeft geen recht op inhalen of restitutie.
Voorbeelden: je moet werken tijdens een jaartraining, je verhuist tijdens de jaartraining naar het buitenland, de jaartraining sluit niet aan bij je verwachtingen, een familielid of jijzelf wordt ziek en andere denkbare en waarachtige redenen als gevolg waarvan je niet aan de (resterende) jaartraining kan of wenst deel te nemen, geven geen recht op inhalen of restitutie. Uiteraard ga ik hier wel uiterst zorgvuldig mee om en indien mogelijk zoeken we samen naar een werkbare oplossing.

Gemiddeld 4 keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief rond waarin ik mijn recente aanbod bekend maak. Maar ook als er plaatsen in groepen vrij gekomen zijn of spontane nieuwe initiatieven van start gaan. Hieronder kan je je hiervoor inschrijven.

Zweethut 6 Juli 2024

Wat is een zweethut?

Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Ik ben verbonden met de Noord-Amerikaanse traditie. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.

Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

 

 

 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Groeps-zweethutten: We starten om 10:00 in de tipi of buiten bij mooi weer. Daarin spreken we in de cirkel onze intentie van de dag uit.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het klaarmaken van de ceremonie. Er moet hout gehakt worden, soep gekookt en de hut wordt opgebouwd (dekens over het frame).

Als dat alles klaar is starten we de stenen ceremonie. Iedere steen gaat met een intentie op het vuur. Het zet de lijn van de ceremonie die dag verder uit. Dan gaat het vuur aan en maken wij tabakzakjes. Als de vuurman/vrouw roept dat de stenen klaar zijn. Gaan we de hut in. En begeleid ik je met de drums de ceremonie verder in.

Duur

Hoe lang de hut duurt is niet zo goed te zeggen. Tussen de 2 en de 4 uur maar geloof me, Je hebt geen idee van tijd meer. Want je stapt in op een andere laag van deze aarde. De Dreaming Reality. Een realiteit die voorbij aan materie gaat. En ik vertel je: je spirit is er helemaal in thuis.

Daarna eten we met elkaar en is er de mogelijkheid op het landje te blijven slapen met eigen tent. We gaan back to basic, de natuur maakt ons helder en wakker.

Lokatie: Blisveld, Drempt

De zweethut organiseer ik zodra ik haar roep hoor. Hou daarvoor de nieuwsbrief in de gaten.
open hutten die gepland staan in 2024:
6 juli
28 september
26 oktober

Introductiedag Sjamanisme

Kennismakingsdag Sjamanisme

Vrijdag 31 mei

Het sjamanisme leert je om trouw te zijn, aan de natuur en aan jezelf. Het vraagt bereidheid om thuis te komen bij jezelf en in jou zelf evenwicht te brengen. Wat wij ‘bewustzijn’ noemen, betekent in sjamanistische termen: jezelf leren kennen in al je diepte en weidsheid. Zodat je je ook op een dieper niveau bewust kunt worden van de rest van de wereld.

Inheemse tradities zijn trouw aan de natuur op aarde, en daarmee ook aan hun eigen natuur. Want als de natuur om ons heen in harmonie kan leven, dan zal de mens ook in vrede kunnen leven. En andersom. Het is een prachtig geschenk aan ons dat deze oeroude wereld, deze wijsheid en kennis binnen de tradities wakker heeft weten te houden. In het geheugen van het hart. De wijsheid en kennis is zo niet alleen bewaard, maar ook levend gebleven. Ik neem je een dag mee in de wereld van sjamanisme waarin je leert over Droomtijd, ceremonie en de kracht van rituelen.
Voel je behoefte dichter bij deze oorspronkelijke laag van wijsheid en magie te komen, in jezelf en met de wereld om je heen? Kom dan deze dag mee doen en heb je eigen ervaring.

Dag: vrijdag 31 mei
Tijd: 10:00 tot 17:00
Lokatie: Hollandsche Rading
Prijs: 100,- (excl btw)
Aanmelden via info@liseschimmel.nl
Voor vragen bel: 0642482151

Vision Quest

"laat me je meenemen naar de diepte waar mijn warmte je kan omhullen. Laat me je leiden naar de toppen van de bomen waar de wind jouw verhalen van oorsprong verteld. Ik laat je nooit alleen. Spreek met mij."
Moeder Aarde, Vision Quest Schotland 2022

Ik verheug me je te ontmoeten. Op deze magische reis.

De Vision Quest is een is een diepgaand en intens overgangsritueel in de Wildernis. Vier dagen en vier nachten ben je alleen op de berg. Hierin laat je het dagelijkse leven achter je om verbinding te maken met je eigen bron en essentie. Je vast, bidt, je “sterft’ en droomt, vraagt om een visioen, een inzicht voor het leven. De universele verbinding van de natuur in de wolvenvallei maken stil en ontvankelijk en openen voor nieuwe inzichten en beelden. Alles om je heen begint met jouw veld te resoneren en jij met die van hen. De zon, de maan de wind en sterren. Maar ook de planten en dieren, de Natuurwezens en Spirit Helpers wijzen je de weg naar het diepst van je ziel.

De Vogezen, Wolvenvallei
In onze lijn is de Vision Quest een traject van een half jaar waarin je goed voorbereid wordt voordat je daadwerkelijk de berg op gaat voor jouw Vision. Het veld van ceremonie en natuur zal zich langzaam meer openen. Het dagelijkse leven zal een bepaalde glans krijgen, Iets begint in de diepte te spreken. Dan ga je de berg op en vallen alle stukjes van het afgelopen 1/2 jaar als een prachtige puzzel samen. Je hebt doorleeft, doorvoelt en het roer gekeerd. Wij zijn er je hierin bij te staan en te begeleiden.

We komen 3 keer een avond vooraf samen. Naast dat je praktische tools leert die je nodig hebt op de berg tijdens je quest. Doe je ook verschillende ceremonies die jouw initiatie verdiepen en nog krachtiger maken.
Dan reizen we af naar de Vogezen in Frankrijk . We zullen 10 dagen in de Vogezen verblijven. Eerste dagen bereid je je verder voor. Daarna ben je 4 dagen en 4 nachten alleen in de natuur. Je vast en drinkt enkel water.

Het visioen openbaart zich.De natuur om mij heen ademt met mij mee. Ik voel, zie en weet. En zal nooit meer vergeten.
(Golden Eagle, Vision Quest 2020)

Na de vierde nacht kom je terug in het basiskamp. Met ceremonie en een integrerende zweethut breng je al het ervarene weer naar het dagelijkse leven. Wij staan je hierin bij. Door met jou een gesprek te hebben om de antwoorden van moeder natuur te duiden. In de oude Lakota-lijn zijn de verhalen zeer belangrijk. Op dit moment wordt jouw verhaal verteld en toegevoegd aan deze krachtige ceremonie-lijn.
Praktische info
Data 3 avonden: 27 feb, 26 maart, 28 mei.
VQ: 19 t/m 27 juni
Prijs 1850,- excl btw
Team:
Andre Frits , Lise Schimmel en Ronja Risseeuw hebben met elkaar al vele jaren ervaring met de Vision Quest en bewandelen ook in het dagelijkse leven het sjamanistische pad.

Oheyo Genero, wees welkom vriend.

Bedenktermijn & restitutie
Na ontvangst van jouw aanmelding voor de Vision Quest zend ik je een bevestiging per app of per e-mail of hebben we elkaar live gesproken en hierin bevestigd. Na onze gezamenlijke bevestiging heb je altijd 21 dagen om je te bedenken. Wil je toch niet aan de Vision Quest deelnemen dan kan je mij dat appen of mailen. Ontbinding binnen de bedenktermijn is kosteloos. Hierna is de volledige prijs van de Vision Quest verschuldigd.

Let op: Teruggave van een gedeelte van het cursusgeld bij een tussentijdse beëindiging van de (resterende) Vision Quest is niet mogelijk. Ook niet als betaling in termijnen is overeengekomen. Afmelding voor een enkele Vision Quest geeft geen recht op inhalen of restitutie.
Voorbeelden: je moet werken tijdens de Quest zelf, je verhuist tijdens de Quest naar het buitenland, een familielid of jijzelf wordt ziek en andere denkbare en waarachtige redenen als gevolg waarvan je niet aan de Quest kan of wenst deel te nemen, geven geen recht op inhalen of restitutie. Uiteraard ga ik hier wel uiterst zorgvuldig mee om en indien mogelijk zoeken we samen naar een werkbare oplossing.

De Vogezen, Wolvenvallei

Praktische info

Data 3 avonden: 27 feb, 26 maart, 28 mei.

VQ: 19 t/m 27 juni

Prijs 1850,- excl btw (deze geldt voor iedereen, ook als je particulier bent)

Team:

Andre Frits , Lise Schimmel en Ronja Risseeuw hebben met elkaar al vele jaren ervaring met de Vision Quest en bewandelen ook in het dagelijkse leven het sjamanistische pad.

Oheyo Genero, wees welkom vriend.

Schrijf je in:


.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE CURSUSSEN EN SAMENKOMSTEN

Contact

Contact

Lise Schimmel
info@liseschimmel.nl
www.Liseschimmel.nl

06-42482151