Path of Light-Knowledge 5 daagse

21 tot en met 25 augustus 2023-Vol

Een 5-daagse waarin we met een selecte groep het sjamanistische pad van het Adelaars Medicijn diep in gaan. We leren de weg om ons de met krachtige -mogelijk de krachtigste!- bronnen te verbinden. Opdat je deze bronnen altijd tot beschikking hebt. Met als gevolg frequentieverhoging, blikveld verbreding/verhoging en lichtbewustzijn in je cellen van je lichaam.
We reizen vanuit de materie de non-materiële wereld in. Wetend dat van daaruit alles ontstaat.

Je leert te creëren vanuit je eigen non-materiële lichtbron. Jouw Beingness. Tevens verankeren we alles helemaal in het aardse én fysieke. Zijn eenmaal deze ceremonies gedaan dan is er een diepe verankering in je veld voelbaar. Het eeuwigheidsbewustzijn wordt sterker.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zichzelf kan dragen en weet hoe je emotionele lagen kan erkennen en in kan gaan. Hoe je er voor jezelf kan zijn. Je hebt al vele wegen bewandeld en draagt je eigen wijsheid in je.

Je hebt behoefte aan een sjamanistische ceremonie-lijn die je bij kan staan als bron op jouw levenspad en in je levenswerk.

De groep bestaat uit ongeveer 12 personen exclusief de begeleiding

Locatie: De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen

Prijs: € 750,- overnachting (in 2,4 of 6 persoons kamer) en programma. 230,- eten totaal 5 dagen

start 21 aug. 10:00 einde 25 augustus 17:00

Voorafgaand hebben wij samen een gesprekje waarin we samen na gaan of deze 5 daagse nu bij je aansluit.

Let op: op dit moment is de Path of Light Knowledge vol.
Maar mogelijk komt er op het laatste moment een plekje vrij. Wil je op de reservelijst dan kan dat.

Schrijf je in via het inschrijfformulier:


.

Persoonlijke Coaching

Graag nodig ik je bij de houtkachel in de natuur of juist in mijn praktijkruimte. En samen zakken we naar de kern van je hulpvraag.
Met de natuur om je heen buiten kom je snel bij dat wat werkelijk speelt of je vraag is.
We ‘stappen’ samen in het ‘veld’ van jouw situatie, jouw team of persoonlijke privé leven.

Ik werk met je vanuit mijn Systemische, Gestalt/ Rogeriaans therapeutische achtergrond. Ook het oude weten (sjamanisme) ruist moeiteloos mee in het geheel. We laten niets ongezien dat meespeelt in de situatie of je coachvraag.

 

Duur
Een sessie duurt ongeveer tussen de 1,5, ca 2 uur.
Tot 24 uur van te voren kan je kosteloos annuleren. Dat kan het beste via een app-bericht op 06-42482151.

Financiele investering
Ik hanteer een uurprijs van € 137,- per uur (Particulier is dat incl. btw. Het zakelijk tarief is € 137,- excl. btw)
Het uurtarief geldt vanaf 01-02-2023

Cursussen & Jaartraining

In de stroom van het leven en de seizoenen laat zich steeds zien wat er in een bepaalde tijd nodig ondersteunend is. Daar stap ik op in. Ik start de trainingen of cursussen en stuur ze via de nieuwsbrief de wereld in Wil je op de hoogte blijven? Mail me dan of schrijf je zelf in op de nieuwsbrief.

Sjamanistische Jaartraining

*Er start in 2023 geen groep 1e jaartraining*
De Path of Light-Knowledge is nu de vorm waarin ik de wijsheid en ceremonies deel. Deze is echter zonder zweethut en Vision Night. Maar geeft wel in korte tijd een krachtig anker en verdieping van het Eagle medicijn. Wat is deze tijd goed lijkt te passen.

Tijdens de jaartraining gaan we met een groep op reis om het oorspronkelijke in ons wezen te openen en verder te verdiepen en bestendigen. We reizen met het adelaarsmedicijn vanuit het Noord Amerikaans Sjamanisme. Thema’s  als Purpose, materialisatie van jouw licht in het dagelijkse, Jouw persoonlijke verbinding met Moeder aarde duiken we in. Je zal je totems leren kennen. Zij zijn je team waar je mee samenwerkt. Je zal leren niet meer naar de natuur te kijken, maar haar te ademen, haar taal te spreken, haar te zijn. Jouw natuur zijn. Voorbij de karakterstructuren, ervaringen van dit leven. Verder aankomen in je eeuwigheidsbewustzijn: je spirit. Om van daaruit je aarde-pad te gaan.

We zullen op verschillende locaties zijn om zo te leren in te springen en aan te sluiten op de natuur waar je op dat moment bent. Zo leer je zelf je weg te vinden en de taal te spreken van Moeder Aarde en haar spirits.

Het is magisch en liefdevol.

We zullen in deze jaartraining niet werken met 1,5 meter onderlinge afstand. Evt. kunnen we bij twijfel thuis even een test doen.Ach ja, mogelijk is het dan niet eens meer een regel.

Informatie

Informatie

Prijs voor de jaartraining: 1275,-.

Dit is de particuliere prijs, zakelijk wordt de prijs verhoogd met BTW.

Deze prijs is exclusief onkosten voor de daglocaties (dit zit ongeveer op 15,- per keer), verblijf Drenthe/Groningen (reken op tussen de 50,- en 70,- pp voor het hele weekend qua kosten van het overnachten en de Zweethut) en maaltijden (we zullen met elkaar de maaltijden inkopen en verzorgen).
Hoeveel dagen en nachten?:
– Door het jaar heen zullen we 6 dagen van 10:00 tot 17:00 ceremonie en Teachings hebben met elkaar. Deze vinden plaats in omgeving Hilversum of Amsterdam.
– Daarnaast zullen we 3 dagen samen zijn waarin we 1 Zweethut ervaren en verder hebben we Ceremonie & Teachings eromheen ter ondersteuning van deze oude lijn. Dit zal plaatsvinden in de omgeving Drenthe.
– Ook zullen we 3 dagen op een mooie buiten locatie in Groningen verblijven waar we voorbereidende Ceremonie & Teachings hebben in de aanloop van 1 Vision-Night.
Data 2021/2022 (reeds gestart): 12 november (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 10 december (10:00 /17:00) Ceremonie & Teachings, 28/29/30 januari Teachings & Zweethut, 4 maart (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 8/9/10 april, Vision Night & Teachings , 14 mei (10:00/17:00) Ceremonie & Teachings, 18/19 juni Ceremonie & Teachings
Bedenktermijn & restitutie
Na ontvangst van jouw aanmelding voor de jaartraining zend ik je een bevestiging per app of per e-mail. Na ontvangst van mijn bevestiging heb je altijd 14 dagen om je te bedenken. Wil je toch niet aan de jaartraining deelnemen dan kan je mij dat appen of mailen. Ontbinding binnen de bedenktermijn is kosteloos. Hierna is de volledige prijs van de jaartraining verschuldigd.

Let op: Teruggave van een gedeelte van het cursusgeld bij een tussentijdse beëindiging van de (resterende) jaartraining is niet mogelijk. Ook niet als betaling in termijnen is overeengekomen. Afmelding voor een enkele jaartraining geeft geen recht op inhalen of restitutie.

Voorbeelden: je moet werken tijdens een jaartraining, je verhuist tijdens de jaartraining naar het buitenland, de jaartraining sluit niet aan bij je verwachtingen, een familielid of jijzelf wordt ziek en andere denkbare en waarachtige redenen als gevolg waarvan je niet aan de (resterende) jaartraining kan of wenst deel te nemen, geven geen recht op inhalen of restitutie. Uiteraard ga ik hier wel uiterst zorgvuldig mee om en indien mogelijk zoeken we samen naar een werkbare oplossing.

Gemiddeld 4 keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief rond waarin ik mijn recente aanbod bekend maak. Maar ook als er plaatsen in groepen vrij gekomen zijn of spontane nieuwe initiatieven van start gaan. Hieronder kan je je hiervoor inschrijven.

Zweethut 23 april 2023- is vol

Er is een reservelijst, en er verschuift altijd nog wel wat. Voel je de hut? Laat je op deze lijst zetten en hou de dag vrij en je vision helder!

Wat is een zweethut?

Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Ik ben verbonden met de Noord-Amerikaanse traditie. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.

Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

 

 

 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Groeps-zweethutten: We starten om 10:00 in de tipi of buiten bij mooi weer. Daarin spreken we in de cirkel onze intentie van de dag uit.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het klaarmaken van de ceremonie. Er moet hout gehakt worden, soep gekookt en de hut wordt opgebouwd (dekens over het frame).

Als dat alles klaar is starten we de stenen ceremonie. Iedere steen gaat met een intentie op het vuur. Het zet de lijn van de ceremonie die dag verder uit. Dan gaat het vuur aan en maken wij tabakzakjes. Als de vuurman/vrouw roept dat de stenen klaar zijn. Gaan we de hut in. En begeleid ik je met de drums de ceremonie verder in.

Duur

Hoe lang de hut duurt is niet zo goed te zeggen. Tussen de 2 en de 4 uur maar geloof me, Je hebt geen idee van tijd meer. Want je stapt in op een andere laag van deze aarde. De Dreaming Reality. Een realiteit die voorbij aan materie gaat. En ik vertel je: je spirit is er helemaal in thuis.

Daarna eten we met elkaar en is er de mogelijkheid op het landje te blijven slapen met eigen tent. We gaan back to basic, de natuur maakt ons helder en wakker.

Lokatie: De Hobbitstee Wapersveen Drenthe

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE CURSUSSEN EN SAMENKOMSTEN

Contact

Contact

Lise Schimmel
info@liseschimmel.nl
www.Liseschimmel.nl

06-42482151