Het pad van je persoonlijke Quest

Op bepaalde punten in je leven kan je voelen dat het belangrijk is tot volledige stilstand te komen. Naar de diepte van je weten in jezelf af te dalen.
En dat je daarin begeleiding zou willen vanuit een diepere, essentiële universele wijsheid.

Het pad van de Sjamaan biedt je deze. Universeel, waar dan ook ter wereld, beweegt de sjamaan vanuit deze stroom. Jij kan haar leren horen, zien en voelen. Om zo in je leven een diepere manier van zien, bewegen en weten te integreren.

Ik begeleid je eerst door de emotionele, psychische laag als er nog oude overleving patronen werkzaam zijn, daarna betreden we het wetend veld en stroom van de universele wijsheid.

Je purpose, en de wijsheid van je spirit ontsluiten we verder en dieper. Zodat je een nieuw kompas krijgt en rechtop je levenspad verder bewandelt.
Zie het als een persoonlijke jaartraining. Op maat voor jou.

De vraagstelling:
Kan zijn vanuit je privé leven als wel een verdieping in je ontwikkeling op werkgebied.

‘Een Quest. Een zoektocht waarin het universum haar kennis samenbalt en je ondersteunt. We ervaren op deze punten dan vaak magische ervaringen. Maar in de haast en snelheid van het dagelijkse leven lijkt dit pad wel weggesluisd, soms onvindbaar. Toch roept ze je en voel je dat je haar moet gaan om jouw wijsheid te laten ontvouwen en jouw antwoorden te vinden.’

Hoe:
5 coachsessie’s
3 journey’s
Sweatlodge
2 Persoonlijk ceremonies/initiaties

Waar:
Natuurplekken die zich melden
Mijn landje in de Hollandsche Rading (vlakbij Utrecht)

Wanneer:
In overeenstemming met jou

Prijs:
2350,- (zakelijk: excl BTW)

Laat me je bijstaan op je quest. Je leert de taal van de natuur, van het universum, Leert de hartslag van moeder aarde te horen.

Persoonlijke Coaching

Graag nodig ik je bij de houtkachel in de natuur of juist in mijn praktijkruimte. En samen zakken we naar de kern van je hulpvraag.
Met de natuur om je heen buiten kom je snel bij dat wat werkelijk speelt of je vraag is.
We ‘stappen’ samen in het ‘veld’ van jouw situatie, jouw team of persoonlijke privé leven.

Ik werk met je vanuit mijn Systemische, Gestalt/ Rogeriaans therapeutische achtergrond. Ook het oude weten (sjamanisme) ruist moeiteloos mee in het geheel. We laten niets ongezien dat meespeelt in de situatie of je coachvraag.

 

Duur
Een sessie duurt ongeveer tussen de 1,5, ca 2 uur.
Tot 24 uur van te voren kan je kosteloos annuleren. Dat kan het beste via een app-bericht op 06-42482151.

Financiele investering
Ik hanteer een uurprijs van 90,- p. uur (Particulier is dat incl. btw. Het zakelijk tarief is 90,- excl. btw)

Cursussen & Jaartraining

In de stroom van het leven en de seizoenen laat zich steeds zien wat er in een bepaalde tijd nodig ondersteunend is. Daar stap ik op in. Ik start de trainingen of cursussen en stuur ze via de nieuwsbrief de wereld in Wil je op de hoogte blijven? Mail me dan of schrijf je zelf in op de nieuwsbrief.

Sjamanistische Jaartraining

Ik start er weer een groep in september 2021. Daarin zullen we met een groep op reis gaan om het sjamanisme vanuit Noord Amerikaanse traditie in onze wezen te openen. Het adelaarsmedicijn. Thema’s  als Purpose, embodyment, Jouw persoonlijke verbinding met Moeder aarde. Je totems weten, je team waar je mee samenwerkt. Niet meer naar de natuur kijken maar haar ademen, haar taal spreken, haar zijn. Jouw natuur zijn. Voorbij de karakterstructuren, ervaringen van dit leven. Verder aankomen in je eeuwigheidsbewustzijn: je spirit. Om van daaruit je aarde-pad te gaan.

We zullen op verschillende locaties zijn om zo te leren in te springen en aan te sluiten op de natuur waar je op dat moment bent. Zo leer je zelf je weg te vinden en de taal te spreken van Moeder Aarde en haar spirits.

Het is magisch en liefdevol.

We zullen in deze jaartraining niet werken met 1,5 meter onderlinge afstand. Evt. kunnen we bij twijfel thuis even een test doen.Ach ja, mogelijk is het dan niet eens meer een regel.

Informatie

Prijs: 1111,- incl. programma en avonden op H’R en NHDR. excl. onkosten verblijf & maaltijden Drenthe/Groningen. Reken op tussen de 5o,- en 70,-pp  voor het hele weekend qua kosten van het overnachten en de zweethut. We zullen met elkaar de maaltijden inkopen en verzorgen.

Let op: 1111,- is de particulieren prijs. Wil je een factuur dan komt daar Btw bij.

Data: 12 november (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 10 december (10:00 /17:00)Ceremonie & Teachings, 28/29/30 januari Teachings & Zweethut, 4 maart (19:00/22:30) Ceremonie & Teachings, 8/9/10 april, Vision Night & Teachings , 14 mei (10:00/17:00) Ceremonie & teachings, 18/19 juni Ceremonie & teachings

Gemiddeld 4 keer per jaar stuur ik een nieuwsbrief rond waarin ik mijn recente aanbod bekend maak. Maar ook als er plaatsen in groepen vrij gekomen zijn of spontane nieuwe initiatieven van start gaan. Hieronder kan je je hiervoor inschrijven.

Zweethut

 

Wat is een zweethut?

Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Ik ben verbonden met de Noord-Amerikaanse traditie. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.

Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

Op dit moment en ten alle tijden geef ik solohutten (1 pers.), of hutten met max. 3 andere deelnemers. Ik zit dan bij je/jullie in de hut om jullie te begeleiden.

Ik doe zelf om de 2 weken een solohut voor mijzelf en ben diep onder de indruk van de kracht van dit medicijn in het dagelijkse leven. Het werkt door tot in alle lagen.

 

 

 

 

Hoe ziet de dag eruit?

Groeps zweethutten zijn op het moment niet mogelijk vanwege Corona

Solohutten daar in tegen wel.

Groeps-zweethutten: We starten om 10:00 in de tipi of buiten bij mooi weer. Daarin spreken we in de cirkel onze intentie van de dag uit.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het klaarmaken van de ceremonie. Er moet hout gehakt worden, soep gekookt en de hut wordt opgebouwd (dekens over het frame).

Als dat alles klaar is starten we de stenen ceremonie. Iedere steen gaat met een intentie op het vuur. Het zet de lijn van de ceremonie die dag verder uit. Dan gaat het vuur aan en maken wij tabakzakjes. Als de vuurman/vrouw roept dat de stenen klaar zijn. Gaan we de hut in. En begeleid ik je met de drums de ceremonie verder in.

let op: op dit moment geef ik enkel solo zweethutten van 1 t/m 3 personen max.

SOLO hutten:

Samen met mij heb je dan je persoonlijke zweethut. Een dag helemaal afgestemd op wat de hut aan jouw, aan onze spirit aanreikt. Dit is een waanzinnig geschenk dat je jezelf geeft. Zeker in deze tijd waar zoveel om ons heen beweegt. Zoek je de volledige uitlijning en luwte op. Daarom heb ik het in het leven geroepen. Met perioden heb ik zelf een solohut en ben onder de indruk hoe sterk en diep dit medicijn werkt. Zelfs in dagelijkse verschuiven en veranderen er dingen. Het werkt in alle lagen door.

In de zweethut kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden.

Deze solohut is voor 1 ,max 3 personen (excl. ikzelf).

Prijs: 1 persoon 550,- . Voor ieder persoon extra 75,- erboven op.

Uitleg van de prijs:  de onkosten zijn zowel met 20 pers. als 1 persoon ongeveer hetzelfde.

Duur

Hoe lang de hut duurt is niet zo goed te zeggen. Tussen de 2 en de 4 uur maar geloof me, Je hebt geen idee van tijd meer. Want je stapt in op een andere laag van deze aarde. De Dreaming Reality. Een realiteit die voorbij aan materie gaat. En ik vertel je: je spirit is er helemaal in thuis.

Daarna eten we met elkaar en is er de mogelijkheid op het landje te blijven slapen met eigen tent.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE CURSUSSEN EN SAMENKOMSTEN

Contact

Contact

Lise Schimmel
praktijkliseschimmel@gmail.com
www.Liseschimmel.nl

06-42482151