Universal Leadership

Een Sjamanistische Quest voor leiders

Wat is het?

Dit is een speciale route. Een route voor leiders. In het dagelijkse leven leid je een team, teams of organisatie. En je bent opzoek naar een verdieping in dit pad. Een manier van leidinggeven dat verbonden is met jouw Purpose. (Verdieping binnen is verdieping buiten.)

Welke is dat? Hoe kan je hem leven? Je leert de taal van het universum. De taal die de oude stammen van deze aarde reeds spraken en kenden. Zij wisten en konden zien.

Je zal steeds meer gaan leiden vanuit een diepere, wijze laag. Verbonden met de aarde. Verbonden met levenskrachten. Je begrijpt de wetten en bewegingen van Synchroniciteit en flow in je team(s) en organisatie en kan deze ook steeds beter zien en activeren. Je begrijpt de wetten van het universeel leiderschap.

Hoe doen we het?

  • In de tijd van 6 tot 8 maanden begeleid ik je vanuit het oude pad der wijsheid van de aarde en het diepere weten in jou. Dat verbinden we met het universum en zie hoe de magie toetreed.
  • Door middel van coachsessies, zoveel als je nodig hebt. Ceremonies en initiaties (o.a sweatlodges, vision Quest etc.) die speciaal voor jou gedroomd worden vanuit het wetend veld van energie en informatie, het universum zelf.
  • Ik heb 1 x per week een halve dag voor jou waarin ik me terugtrek in de natuur en aan de slag ga voor jouw traject en met het sterker maken van je energie.
  • Let op: je doet/bent het zelf. Ik ontsluit het echter zodat het steeds vrijer kan stromen.
  • Ik heb gesprekken met je spirit, kern, ziel voor het verkrijgen van inzicht voor ons beide over de route. Alles bespreken we samen.
  • Alles wat verder ontstaat en zichtbaar wordt tijdens jouw pad. Ik volg jouw spirit.

Jij loopt jouw pad, rechtop. Ik loop langszij mee. Verbind je met het universum en leer je haar taal. Met als doel je verder terug te laten keren naar je diepe wijsheid en weten. Verbonden met jouw spirit. Jouw eeuwigheidsbewustzijn. Zodat je de weg uiteindelijk zelf kan gaan .En we de aarde kunnen helen.

I may be a teacher in the beginning but a companion at the end.

Waar:
Naast de vaste uitvalsbasis op het prachtige natuurplekje in de Hollandsche Rading
Zullen we mogelijk ook soms uitwijken naar plekken in de natuur die zich melden. En bij kunnen dragen aan jouw traject.

Prijs:
8000,- excl. Btw

Teams in Flow

De tijd waarin we nu leven, vraagt om radicale vernieuwing. Organisaties moeten nu sneller schakelen dan ooit om überhaupt bij te kunnen blijven. Dit vraagt om nieuwe vormen van organiseren. Flow, onze natuurlijke staat van zijn, is een sleutel naar moeiteloos samenwerken en creëren vanuit het volle potentieel van individuen en teams.

Sneller dan ooit
Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid werden we geconfronteerd met zo’n hoge snelheid en complexiteit. We schuiven van een gecompliceerde naar een complexe wereld. En dan te bedenken dat de digitalisering en de technologische ontwikkelingen eigenlijk nog maar net zijn begonnen.

Nieuw organiseren
Veel organisaties zijn op dit moment dan ook ontevreden met hun organisatiemodel; het past niet langer bij deze nieuwe realiteit. Op veel plaatsen wordt er met nieuwe vormen van samenwerken geëxperimenteerd. Daarbij wordt vaak vooral gefocust op de harde factoren van samenwerken zoals structuur en proces. Denk bijvoorbeeld aan Agile of Design thinking.

Zacht is de sleutel
Onderzoek na onderzoek toont aan dat het geheim van succesvol samenwerken onder complexe omstandigheden veel meer zit in het ‘zachte’, zoals de samenhang, de onderlinge relaties, hoe veilig mensen zich voelen, de cohesie in een team en het bewustzijn van de mensen. Daar zit de sleutel naar werken in flow, naar team synergie, collectieve intelligentie en naar werken gebaseerd op een groter weten.

Moeiteloos samenwerken
Deze workshop neemt je mee op een ontdekkingsreis naar flow en het belang ervan in de deze tijd. Waarom flow de route is naar effectiviteit, betekenis en bezieling. Naar moeiteloos samenwerken en creëren vanuit overvloed in een continu sneller veranderende en complexere omgeving.

Praktisch model
Aan de hand van een praktisch model ervaar je welke condities er nodig zijn om naar flow te bewegen. Bovenal leer je hoe jij persoonlijk maar ook jouw team en organisatie daar zijn voordeel mee kan doen.

Gebaseerd op 10 jaar onderzoek
Teams in flow is een verhaal over de resultaten van 10 jaar onderzoek in een research programma in samenwerking met meer dan 40 organisaties.

Meer weten?

Organisatie reading

Een Organisatie-reading is het lezen in het veld van informatie. Zie het als een blauwdruk waarin we kijken wat er speelt en wat er nodig is. Het kan een organisatie maar ook een team of situatie betreffen.

Makkelijk vloeiend geeft het inzicht, een helder-kijken en waarnemen in allerlei lagen.

Zo kunnen keuzes beter gemaakt worden en nieuwe trajecten veel makkelijker tot stand komen. Ook het bewustzijn , het gesprek kan dan direct vanuit een dieper of helderder punt verder opgepakt worden. Het werkt zeer goed weer flow en synergie te bereiken in een project, een team, een organisatie of persoon.

Hoe:
Tijdens een gesprek zal Lise vertellen wat ze in deze blauwdruk leest. Dat kan 1 op 1 of in een team of zaal. Als Kick-off. Als start van een (willekeurige) trainingsdag. Het kan een kapstok zijn voor de verdere dag.

Ook werkt het goed om vanuit de lezing vertegenwoordigers aan te stellen die bepaalde belangrijke waarden in de gaten houden die de flow waarborgen of terug brengen.

Werken met de Ancient Knowledge

Sjamanistisch bedrijfscoach

Sjamanisme

De plek waar de wijsheid van oude tradities vanuit de hele wereld samenkomen met de hedendaagse tijd. Leren werken met nieuwe flexibele tred en stroom.

Steeds meer lijkt er behoefte te zijn aan de taal van de oeroude tradities van deze aarde.
Wijsheid en verbinding vanuit een diepere laag.

Het sjamanisme is bij uitstek geschikt om los te komen als er stagnatie is. Om weer vanuit de oneindige ruimte te kijken en ervaren waar de nieuwe stroom is.

Het inspireert en bezielt.

Hoe?
Alles wordt aangepast en is in iedere setting te doen.

Ritueel op maat

‘Droom van het Medicijn’

Vraag je bij mij een ritueel op maat aan dan zet je je open voor iets nieuws, iets avontuurlijks en iets dat niet vooraf bedacht wordt. Je hebt behoefte alles op een nieuwe stroom te zetten. Een nieuwe manier van kijken te activeren. Dit kan onderdeel zijn van een andere training die geboekt is (denk aan een openings-of slot ritueel). Het kan ook ingezet worden om uit het ‘oude denken’ te komen. Een team wordt aangezet een nieuw ‘zien’ in te gaan. Losschudden van de creativiteit die in ieder zit. Terug naar de essentie.

Het brengt de magie weer naar binnen.

Samen slaan we de brug tussen het dagelijkse leven en bezield en helder je hierin te bewegen. Ik neem je mee naar een nieuw maar eigenlijk heel oud bewustzijn. Vertaald naar deze tijd. Vertaald naar het praktische dagelijkse leven.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OF CURSUSSEN OP MAAT

ARTIKELEN

Women in Circle

Imagine a society in which masculinity is in complete balance with femininity. Where power and manifestation carry the same importance […]

Sjamanistische Jaartraining februari 2021

-Medicine Journey- Living your ceremony Het is tijd. Geef jezelf de vleugels waar je al zo lang naar staat te […]

KLANTEN

Contact

Neem contact op door middel van het formulier, of bel me op onderstaand telefoonnummer.

Contact

Lise Schimmel
praktijkliseschimmel@gmail.com
www.Liseschimmel.nl

06-42482151

Neem contact op: