6 juli Blisveld te Drempt

Op een prachtige, nieuwe plek, voel ik me geïnspireerd om op de drempel van
de zomervakantie, een zweethut te geven. Nog even tegen gereduceerd tarief want het zweethutterrein is nog in opbouw. Maar wat een schoonheid al! De hut is vlak na de eclips gebouwd. Oef!

Informatie

De hut staat van oudsher symbool voor de baarmoeder van moeder-aarde. Ze is direct verbonden met de bedding en herinnering van wie we in de diepte van onze wijsheid zijn. Daarin kan ieder loslaten, helen, ophalen aan genezing en verbinden met het oorspronkelijke.

Met de toenemende warmte van de stenen in het midden van de hut komen we steeds dieper in het lichaam. En daar langzaam aan voorbij, onze eigen en universele wijsheid in. Energie, emotie- contactlaag en materie (de aardse laag) vloeien in elkaar over. We helen en verbinden op vele niveaus.

Vanuit een thema of een vraag die je hebt (of enkel de ervaring eens willen hebben, dat kan ook) ontvouwt het universum en jouw eigen bron van wijsheid zich aan je. Omdat het een van de oudste ceremonies op aarde is, is er een krachtig helend veld dat je weer terug in je lijn zal zetten of deze dieper zal verankeren. De totem van de hut zal zich laten zien zodra de groep compleet is. Dus reken maar op een hut op maat voor jou, als je haar nu al voelt.

‘Het punt in stilte waar alles samenvalt, is de verbinding met het oude medicijn. Ze is luwte. Ze is geboorte en creatie. Het is de overgang van het leven en de dood. Het verbinden en het loslaten. Het bewegen en het stilstaan. En daar staat zij. De zweethut. Zij kan het ademen en zich steeds weer verbinden met de wijsheid van de oorsprong. Zij begrijpt.’ Grandmother High Eagle Dreaming.

Prijs: 110,- (zakelijke factuur? excl. Btw)
Start: 10:00
adres: Blisveld, Tellingstraat 9, Drempt
Aanmelden: info@liseschimmel.nl

 

Contact

Lise Schimmel
info@liseschimmel.nl
www.Liseschimmel.nl

06-42482151